Ga door naar hoofdcontent
NieuwsHAS Geo Experience 2023 event op 9 maart

HAS Geo Experience 2023 event op 9 maart

Donderdag 2 februari 2023

Het wordt volgens de organisatoren het grootse onderwijsgedreven Geodata Science & Visualisatie event voor de leefomgeving van Nederland: de Geo Experience 2023 in de HAS green academy in ‘s-Hertogenbosch.

HAS viert dit jaar het 75-jarig bestaan van de HAS green academy zelf en het tienjarig bestaan van de opleiding Applied Geo Information Science (AGIS). Dat geeft een extra feestelijke tint aan het Geo Experience evenement. Het omvat diverse key-notes over de nieuwste geodata en ICT-innovaties en biedt een inkijk in wat de ‘Europese Metaverse’, AI-bots (zoals Text2Image en ChatGPT), digital twins en de generatie Z van AGIS kunnen betekenen voor een duurzamere groene leefomgeving. In de demo-zone worden de laatste technologische ontwikkelingen beleefd en gedeeld. Er is ruime gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met de toekomstige werkers in de geosector.

Doe mee!

Bedrijven en organisaties uit de geosector zijn van harte uitgenodigd om met een stand deel te namen aan de netwerkmarkt en/of zichzelf in de schijnwerpers te zetten op het pitchpodium.

Meer weten over deelname aan de HAS Geo Experience? Neem contact op met Marloes Manders via e-mail, of geef je interesse aan in het aanmeldformulier.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *