Ga door naar hoofdcontent
NieuwsHelp de toekomst van geo-onderwijs vormgeven

Help de toekomst van geo-onderwijs vormgeven

Vrijdag 24 mei 2024

Hogeschool Saxion en TU Delft verkennen de mogelijkheden om te starten met respectievelijk een associate degree- en een bacheloropleiding Geo Media & Design en een master-opleiding in Geodesie.

Kwalitatief goed geo-onderwijs op alle niveaus is één van de speerpunten van Geo-Informatie Nederland. Vanuit deze hoedanigheid ondersteunt GIN dan ook de initiatieven van Hogeschool Saxion en TU Delft. We doen een beroep op jou als geo-professional om mee te werken aan de werkveldverkenning voor deze twee nieuwe opleidingen.

Wat vragen we van u?

Hogeschool Saxion en TU Delft vragen twee acties van u. Dat u als werkgever de vragenlijsten invult en dat u een andere vragenlijst doorzet naar relevante professionals in je organisatie.

Onder werkgever verstaan de organisatoren de personen die invloed hebben op het aannamebeleid van uw organisatie. Bent dat niet, stuur dit bericht dan door naar de verantwoordelijke in uw organisatie. Een grote response op deze enquêtes is van belang om de twee initiatieven te laten slagen. Bent u al geïnterviewd door Saxion of TU Delft in het kader van het onderzoek naar deze opleidingen, dan hoeft u de vragenlijst van die onderwijsinstelling niet in te vullen. Vul dan wel de andere vragenlijst in.

Voor u als werkgever

Voor het onderzoek maken de onderwijsinstellingen hun behoeftes inzichtelijk. Denk aan uitbreiding of vervanging van het personeelsbestand en de behoefte aan op-, om- of bijscholing van zittend personeel inzichtelijk. Hieronder vindt u twee linkjes naar vragenlijsten voor personen die invloed hebben op het aannamebeleid van uw organisatie. Het invullen van iedere vragenlijst neemt ongeveer vijf minuten in beslag.

Voor de professionals in uw organisatie

Saxion wil daarnaast beeld krijgen van de belangstelling voor de Geo Media & Design opleidingen in deeltijd bij werknemers. Wij vragen je om deze mail binnen jouw organisatie door te zetten naar de medewerkers die je beschouwt als een mogelijke doelgroep voor deze deeltijdopleidingen.
Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 5 minuten in beslag. In de vragenlijst vinden werknemers meer informatie over de opleidingen.

Reageren voor 7 juni 2024.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *