Ga door naar hoofdcontent
NieuwsHelp ons jou beter te leren kennen!

Help ons jou beter te leren kennen!

Vrijdag 13 november 2015Afbeelding Help ons jou beter te leren kennen!

Met het introduceren van de nieuwe GIN-website zijn er nieuwe functies ontwikkeld en opgenomen op de website. Graag vragen we je hulp voor het vullen van de profielgegevens zodat we jou, ons zeer gewaardeerd lid, beter kunnen bedienen.

Wat is nieuw?

Met enkele nieuwe functies willen wij onze leden nog beter gaan bedienen. Hiertoe is het belangrijk dat wij onze leden leren kennen zodat we ze juist die informatie kunnen sturen die voor hen relevant is. De nieuwe website biedt hiernaast een online community die exclusief toegankelijk is voor leden van GIN. Leden hebben na de login toegang tot de gehele kennisbank waarin leden documenten kunnen uploaden en downloaden. Achter de login hebben leden ook toegang tot een netwerkomgeving waarin actief ervaringen en kennis met andere leden kan worden gedeeld.

Hoe werkt het?

Om de mogelijkheden die de nieuwe website biedt optimaal te benutten, is het belangrijk dat jij je profiel bijwerkt. Hieronder volgt een korte instructie hoe je dit het beste kunt doen:

  1. Klik hier om een wachtwoord aan te vragen met het door jou opgegeven e-mailadres (let op: vul hier het
    e-mailadres in dat bekend is bij de ledenadministratie GIN);
  2. Klik, na ontvangst van onze automatische e-mail, op de link en voer je nieuwe wachtwoord in;
  3. Je bent nu in je persoonlijke profielomgeving. Ga naar het tabblad bewerken om deze bij te werken. Let op! Niet voor alle velden is het toegestaan deze bij te werken.