Ga door naar hoofdcontent
NieuwsIn memoriam – André van Dijk

In memoriam – André van Dijk

Maandag 15 januari 2018Afbeelding In memoriam – André van Dijk

Op 15 januari bereikte ons het droevige bericht dat André van Dijk, bestuurssecretaris van GIN, geheel onverwacht is overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding.

In november 2016 verwelkomden wij André als bestuurssecretaris. Geen nieuweling, want in de jaren negentig van de vorige eeuw vervulde hij dezelfde functie bij Stichting Geodesia (de voorganger van GIN).
André wilde na zijn pensionering in januari 2017 actief blijven door een mix van vrijwilligerswerk en betaald werk, onder andere binnen het bestuur van GIN. Naast zijn werkzaamheden als secretaris stelde André zich tot doel om gemeenten meer te betrekken bij het werk van GIN en leverde hij een actieve bijdrage aan de instroom van nieuwe leden en het op een goede manier positioneren van de vereniging. In de korte tijd dat wij André als bestuurslid meemaakten, heeft hij een enorme inzet laten zien. Daar zijn wij hem dankbaar voor.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en overige familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur GIN