Ga door naar hoofdcontent
NieuwsInschrijving Young Scholar Award 2023 open

Inschrijving Young Scholar Award 2023 open

Woensdag 1 februari 2023

Ook in 2023 reikt Esri Nederland de Young Scholar Award uit. De winnaar van de award mag als beloning deelnemen aan het grootste GIS-evenement ter wereld, de Esri User Conference in juli 2023, in San Diego (VS).

Het Young Scholar Program is een initiatief van Esri om studenten die bezig zijn met GIS te stimuleren en te activeren. Studenten van zowel mbo, hbo als wo kunnen meedingen, door en StoryMap in te sturen over een maatschappelijk onderwerp of onderzoek.

De StoryMap moet over een aansprekend onderwerp gaan en er gelikt uitzien, met een mix van content (tekst, beeld, kaarten) én de mogelijkheden van ArcGIS StoryMaps demonstreren. Een goed voorbeeld is de fraaie en super actuele StoryMap ‘In de wereld van water / Kunnen we in Nederland ons hoofd boven water houden?’ van de winnaar van 2022: Linde Beekmans, student Applied Geo-Information Science aan de HAS-Hogeschool.

Inzenden

Meedoen? Stuur je storymap uiterlijk maandag 20 februari 2023 in! De winnaar wordt op vrijdag 10 maart 2023 persoonlijk benaderd. Kijk voor het inzenden en de deelnamevoorwaarden op de website van Esri.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *