Ga door naar hoofdcontent
NieuwsInzending nominaties GIN Awards 2023 geopend

Inzending nominaties GIN Awards 2023 geopend

Dinsdag 4 juli 2023

Het is nu mogelijk om vakgenoten te nomineren voor de GIN Geo Prestige Award, de GIN Kartografieprijs en de GIN-NCG-Scriptieprijs. Deze prijzen behoren sinds 2017 tot de meest begeerde in de wereld van de geo-informatie. Ze zijn bedoeld om collega’s in het zonnetje te zetten, innovatie te stimuleren en de volgende generatie aan het geo-domein te binden.

De Geo Prestige Award is bestemd voor personen die zich hebben onderscheiden als ambassadeurs van het vak. Er zijn aparte categorieën voor Startups en Professionals. Iedereen mag iemand nomineren, met uitzondering van de vakjury. Die selecteert in beide categorieën drie kandidaten voor de award, waarna iedereen via de website op hun favorieten kan stemmen. Stuur je nominaties in vóór 1 september 2023.

De GIN-NCG Scriptieprijs is een onderscheiding voor de beste bachelor- en masterscriptie (phd scripties zijn uitgesloten). De prijs is in het leven geroepen om nieuw talent te ontdekken en aan het vak te binden.

Opleidingscoördinatoren van geo-gerelateerde HBO- en WO opleidingen kunnen per opleiding twee scripties insturen. Als student kun je dat niet zelf doen, maar je kunt natuurlijk wel je opleidingscoördinator aan zijn jas trekken en vertellen waarom jij vindt dat jouw scriptie een kans verdient! Insturen kan tot 25 september 2023.

Stuur je mooiste kaart in en vertel in maximaal 3 zinnen waarom die voor jou bijzonder is. Zo eenvoudig is het om mee te doen aan de Kartografiewedstrijd 2023. Iedereen mag meedoen (met uitzondering van de jury). Er zijn twee categorieën: Student en Professional.

Inzendingen moeten binnen zijn vóór 25 september 2023 en worden beoordeeld door een vakjury. Die kiest in de eerste ronde een aantal genomineerden, waaruit vervolgens de winnaars van beide categorieën worden geselecteerd. De genomineerde kaarten (maximaal 10) worden afgedrukt in de Geo-Info.

De bekendmaking van de winnaars van de GIN Awards en uitreiking van alle genoemde prijzen vindt plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van GIN op 22 november. Alle winnaars ontvangen een cheque van € 500,- (beschikbaar gesteld door GIN). Ook wordt er aandacht aan besteed in een artikel in het magazine Geo-Info.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *