Ga door naar hoofdcontent
NieuwsJaarverslag 2014

Jaarverslag 2014

Vrijdag 17 juli 2015Afbeelding Jaarverslag 2014

Jaarverslag

2014 was een relatief rustig jaar voor GIN. Na het lustrumjaar 2013 is het bestuur in 2014 weer aan de slag gegaan met lopende acties als internationale contacten leggen en andere bestuurlijke zaken en aandachtspunten.

Het jaar 2014 heeft bestuurlijke veranderingen met zich meegebracht: Roel Luis heeft tijdens de ALV in november plaats gemaakt voor Roosmarijn Haring. Roosmarijn is gekozen als bestuurslid GIN voor de komende 4 jaar en heeft vol enthousiasme de regio’s onder haar hoede genomen. Zij is meteen actief aan de slag gegaan met het plannen van regiobijeenkomsten.

In 2013 is de restyling van het magazine Geo-Info afgerond en dit is gedurende 2014 tot uiting gekomen. Ook de restyling van de website is opgepakt in 2014. Dit traject vraagt zorgvuldigheid en in 2015 zal de presentatie van de nieuwe website plaatsvinden. Terugkijkend op 2014 kunnen wij concluderen dat het weer een mooi jaar is geweest op het gebied van Geo-Informatie-Communicatie.

In 2014 heeft GIN voor het eerst geparticipeerd in GeoBuzz. GeoBuzz is het jaarlijkse Geo Event geïnitieerd door Sense. GeoBuzz was een groot succes en het bestuur heeft besloten ook in 2015 als organiserende partij bij GeoBuzz betrokken te zijn.

Het bestuur was ook dit jaar weer zeer tevreden met de inzet van de vele vrijwilligers die ons hebben geholpen met de organisatie van regiobijeenkomsten, redactionele werkzaamheden voor Geo-Info of op welke manier dan ook hun bijdrage hebben geleverd.

Ook in 2014 hebben we weer nieuwe partners gevonden. Zo blijven wij actief een breder draagvlak creëren voor onze activiteiten en genereren we extra inkomsten die ons de kans geven de vereniging en het vakgebied verder te ontwikkelen en de vereniging gezond te houden.

Het bestuur wenst u veel plezier met het lezen van dit jaarverslag (u moet ingelogd zijn om het jaarverslag te kunnen lezen).

Namens het bestuur,

Mark Verlaat
Secretaris