Ga door naar hoofdcontent
Nieuws“Kans om je te onderscheiden”
GIN gala

“Kans om je te onderscheiden”

Dinsdag 28 juni 2022

Rond GeoBuzz organiseert GIN traditiegetrouw het GIN Gala: een evenement waar partners en sponsoren elkaar ontmoeten, om tijdens een diner bij te praten en te netwerken in een informele setting.

Behalve culinaire prestaties, boeiende gesprekken en sfeervolle muziek, waren er ook inspirerende presentaties. Zo sprak Martin Kodde (directeur Geodelta) over het belang van kwaliteit in de geo-informatie. Hij pleitte ervoor inkopers beter op te leiden. Als een klant namelijk niet weet hoe geo-informatie tot stand komt, zijn de kwaliteitseisen vaak zo algemeen dat je als leverancier geen kans krijgt om je te onderscheiden. Zelfstandig adviseur van Knalblauw en fotografe Sabine de Milliano sprak over de rol van geo-informatie in haar roadtrips door Europa. Zij maakte daarvan een prachtig fotoboek.

Het GIN Gala is beperkt toegankelijk, maar er is een aftermovievan gemaakt.

Oproep suggesties Geobuzz:
Is het huidige concept van de GeoBuzz levensvatbaar voor de komende jaren, of moeten we het over een andere boeg gooien? “We staan altijd open voor ideeën en suggesties voor de toekomst van GeoBuzz”, zegt voorzitter Ron Rozema. Meld ze bij GIN!
Mail ze naar info@geo-info.nl.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *