Ga door naar hoofdcontent
NieuwsMartin Kodde kandidaat bestuurslid

Martin Kodde kandidaat bestuurslid

Vrijdag 17 juni 2022Afbeelding Martin Kodde kandidaat bestuurslid

Martin Kodde, Geodetisch Consultant en Directeur bij Geodelta, heeft zich kandidaat gesteld voor de vacante positie als bestuurslid. Vanuit de vereniging zijn we blij dat Martijn gekozen heeft om naast zijn andere activiteiten, ook de vereniging bij te staan zodat we verder groeien als netwerk van de geo professionals.

Sinds het jaar 2000, het moment waarop ik begon met mijn studie Geodesie, heb ik mogen werken binnen het geo-informatie werkveld. Een prachtig en mooi vakgebied. Een belangrijk vakgebied ook, want goede en betrouwbare geo-informatie is essentieel voor een veilige en duurzame samenleving.

Ons vak staat ook onder druk. Er worden weinig geo-vakmensen opgeleid en bij gevolg is de kennis bij opdrachtgevers over het vak beperkt. Een stevige beroepsvereniging zorgt ervoor dat geo-vakmensen zich kunnen blijven ontwikkelen en dat het vak zichtbaar is voor de rest van Nederland. Geo-Informatie Nederland is zo’n beroepsvereniging.

Ik draag de vereniging een warm hart toe en zou het een eer vinden om als bestuurder bij te kunnen dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van de verening. Ik heb mij daarom kandidaat gesteld voor de vacante positie als bestuurslid.

Meer informatie over Martijn Kodde vind je op LinkedIn.

Nog een vacature bestuurslid

Wegens het aftreden van Carline Amsing is het bestuur nog op zoek naar een nieuw bestuurslid met de portefeuille coördinator activiteitencommissie. Lees meer.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *