Ga door naar hoofdcontent
NieuwsNadenken over een GeoStrategie in de Digitale Transformatie

Nadenken over een GeoStrategie in de Digitale Transformatie

Donderdag 25 augustus 2022Afbeelding Nadenken over een GeoStrategie in de Digitale Transformatie

Geo-informatievoorziening speelt een grote rol bij het beantwoorden van vragen over de complexe realiteit. We willen en moeten steeds meer data combineren om gerichte informatie te leveren voor specifieke doeleinden.

Data-gedreven aansturen van werkprocessen zal in de toekomst veelvuldig toegepast worden. Het gaat daarbij niet alleen om de data en bijbehorend ICT landschap, maar ook om de visie en de doelen van de organisatie, de verandering in toepassingen en gedrag en de wijze van besturen.

In het belang van maatschappelijke waarden en de grote opgaven enerzijds, de technologische mogelijkheden en uitdagingen anderzijds, is er een ‘visie- en beleidsontwikkeling met een integrale aanpak’ nodig. Wat komt er op ons af en hoe gaat een organisatie hiermee om? Wat wil je bereiken, voor wie en met welk doel? Genoeg redenen om eens uitgebreid

Dat wil de Kenniskring Ruimteschepper graag doen samen met professionals in de geo-sector, op 8 september in Fort Vechten te Bunnik. Op deze bijzondere locatie wordt een uitgebreid programma aangeboden waarbij in verschillende sessies een overzicht wordt geschetst en daarnaast wordt ingezoomd p praktijksituaties.

Raak geïnspireerd, leer van koplopers, stel je vragen, ontmoet kenners en kunners en start je kennismotor weer op. Kijk in de agenda voor meer informatie.

Beeld: Aerovista Luchtfotografie/Shutterstock