Ga door naar hoofdcontent
NieuwsNieuwe GeoCarrière Special in december

Nieuwe GeoCarrière Special in december

Donderdag 21 september 2023Afbeelding Nieuwe GeoCarrière Special in december

Begin december verschijnt de nieuwe GeoCarrière Special 2023: een gedrukt magazine tijdschrift als aanvulling op het digitale platform GeoCarrière. Doel: méér mensen enthousiast maken over werken in de geosector of het volgen van een opleiding in dit boeiende en veelzijdige vakgebied.

Zo wil GIN de aansluiting tussen student en arbeidsmarkt verbeteren:

  • Op het digitale platform GeoCarrière kunnen bedrijven die op zoek zijn naar geo-professionals of studenten hun vacatures publiceren. Studenten vinden hier een overzicht van interessante werkgevers, opleidingsmogelijkheden en een actueel aanbod van vacatures, stageplaatsen en afstudeeropdrachten.
  • De GeoCarrière Special biedt bedrijven, instellingen en organisaties de mogelijkheid om zich te presenteren als aantrekkelijke werkgever, opleider of dienstverlener. Deze special verschijnt in een extra grote oplage, wordt met Geo Info Magazine gestuurd naar alle leden van GIN, de abonnees van Geo Info Magazine en naar studenten (mbo/hbo/wo).

Bedrijven/instellingen die stagemogelijkheden of afstudeeropdrachten bieden óf willen deelnemen aan de GeoCarrière Special met een artikel of advertentie, kunnen contact opnemen met Etienne Victoria, etienne@performis.nl, tel. 073 689 58 89. Kijk voor meer informatie op de website.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *