Ga door naar hoofdcontent
NieuwsTweede ronde NCG Talentprogramma 2023
Oproep voor projecten

Tweede ronde NCG Talentprogramma 2023

Dinsdag 23 mei 2023Afbeelding Tweede ronde NCG Talentprogramma 2023

Het Nederlands Centrum voor Geodesie en Geo-informatica (NCG) roept jong talent op om voorstellen in te dienen voor nieuwe activiteiten in 2023. Het centrum kan een financiële bijdrage tot € 1.000 leveren voor studiedagen, workshops en seminars van jonge onderzoekers verbonden aan een universiteit, onderzoeksinstituut of hbo.

Deze bijdrage valt onder het NCG Talentprogramma. Dat heeft tot doel de ontwikkeling van jong talent op het gebied van geodesie en geo-informatica te stimuleren. Het programma is bedoeld voor iedereen onder de 35 jaar die actief is of wil worden op het gebied van geodesie en geo-informatica. Meedingen kan door een voorstel met kort plan van aanpak in te dienen via de mail.

Het NCG-bestuur beoordeelt de ingediende voorstellen twee keer per jaar. Belangrijke criteria daarbij zijn of een voorstel innovatief is en of het de connectiviteit en inclusiviteit bevordert. Kort na ontvangst van het voorstel stelt het NCG-bestuur de bijdrage vast . Als het jaarbudget op is, kunnen geen nieuwe voorstellen meer worden gehonoreerd.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *