Ga door naar hoofdcontent
NieuwsNomineer de Geospatiale Supersterren van morgen

Nomineer de Geospatiale Supersterren van morgen

Dinsdag 10 oktober 2023

Is een van jouw collega’s een veelbelovende geospatiale young professional, of ben je er misschien zelf een? Zo ja, dan kun je nu een nominatie indienen voor Geospatial World’s 50 Rising Stars voor het jaar 2024!

Geospatial World Rising Stars zet de prestaties in de schijnwerpers van young professionals (onder de 40) die proactief en gepassioneerd zijn over de waarde van geospatiale technologie voor de samenleving, het milieu en de economie. Tot op heden zijn er 150 Rising Stars benoemd, van over de hele wereld. Ze worden geselecteerd op basis van de kwaliteit van hun werk en de impact die zij hebben op de industrie. De focus ligt op diversiteit, gelijkheid en inclusie. Hoe vaak iemand wordt genomineerd, speelt geen rol.

Wat heb je eraan om Rising Star te zijn?

  • Je wordt vermeld in een speciaal Geospatial World 50 Rising Stars boekje dat het hele jaar door in gedrukte en digitale vorm wordt verspreid.
  • Je krijgt een gratis entreepas voor het wereldwijde ‘flagship’ evenement, Geospatial World Forum (13 t/m 16 mei 2024 in Rotterdam).
  • Je krijgt de kans om te spreken in de plenaire vergadering, symposia en side events op het Geospatial World Forum en andere Geospatial World evenementen.
  • Een individuele vermelding op de Geospatial World 50 Rising Stars social media platforms.
  • Een digitaal Geospatial World 50 Rising Stars certificaat.
  • Opname in Geospatial World’s uitgebreide netwerk- en outreach-activiteiten.

Nomineer je kandidaat (of jezelf) vóór 1 november op de Rising Stars website!

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *