Ga door naar hoofdcontent
NieuwsNomineer je collega of een start-up voor de Geo Prestige Award!
In augustus moet het gebeuren...

Nomineer je collega of een start-up voor de Geo Prestige Award!

Zaterdag 22 juli 2023

Het is alweer bijna augustus en dat betekent: tijd om collega’s of start-ups voor te dragen voor de Geo Prestige Award 2023!

De Geo Prestige Award is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geo-domein te binden. Er zijn twee categorieën: Startups en Professionals.

Een vakjury draagt in beide categorieën 3 kandidaten aan voor deze award. De jury bestaat uit Jan van der Poel (Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, winnaar van de vorige Geo Prestige Award), Sander Oude Elberink (Universiteit Twente) en Cathelijne Kleijwegt (Esri Nederland). Vervolgens kan het publiek online stemmen op hun favoriete kandidaten.

Inzendingen

Nominaties moeten vóór 1 september 2023 binnen zijn via het formulier op de GIN website. De inzending bestaat uit een motivatie van maximaal 500 woorden, waarin duidelijk wordt gemaakt welke bijzondere bijdrage aan het vakgebied de genomineerde in het afgelopen jaar heeft gerealiseerd.

Iedereen (met uitzondering van de juryleden) mag iemand nomineren, maar niet meer dan 1 kandidaat per categorie. Een Professional is iedereen die zelf vindt dat hij/zij werkzaam is in de geo-sector. Een Startup is een jong innovatief bedrijf dat maximaal drie jaar bestaat.

Tijdens Algemene Ledenvergadering van GIN op 22 november vindt de bekendmaking en uitreiking van de Geo-Prestige Award plaats. De prijswinnaars ontvangen een cheque van maar liefst € 500,-. Deze wordt ter beschikking gesteld door GIN. Ook komt er een artikel over de uitreiking in het magazine Geo-Info.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *