Ga door naar hoofdcontent
NieuwsProgramma FIG Working Week bekendgemaakt

Programma FIG Working Week bekendgemaakt

Maandag 15 april 2024Afbeelding Programma FIG Working Week bekendgemaakt

Het programma voor de FIG Working Week is klaar. Wat staat u te wachten van 19 tot 23 mei 2024? Het driedaagse conferentieprogramma, verspreid over zeven breakout-rooms, biedt een breed scala aan onderwerpen die de breedte van het landmeetkundig beroep omvatten.

Plenary Sessions

De keynotesprekers duiken in het thema “Your World, Our World: Resilient Environment and Sustainable Resource Management for All”. Samen laten ze verschillende perspectieven zien van over de hele wereld.

Maandag 20 Mei 9:15 – 11:15
Part 1: People and Place: Africa insights connecting Land Governance for All
Part 2: Traditional Leaders, Africa: Governance Connectivity Challenges and Positive Impacts of Technology

Dinsdag 21 Mei 9:15 – 11:15
Land Tenure, Resources and Minerals: Building Sustainable and Resilient Resource Management for the Planet

Woensdag 22 Mei 9:15 – 11:15
Your World – Our World: Inclusive Urban Geospatial Infrastructure

Expo en netwerken

Ontgrendel ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden en ontdek innovatieve oplossingen tijdens ons beurs- en netwerkuur. Maak contact met marktleiders en medebezoekers om uw conferentie-ervaring te maximaliseren.

Workshops elke ochtend

Begin uw ochtend met onze boeiende workshopsessies! Ontdek kosteneffectieve positionerings- en engineeringsystemen, bespreek de evoluerende rol van landmeters en ontdek de vooruitgang in de landmeettechnologie. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, er is voor ieder wat wils.

Technologieshow

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van landmeettechnologie en geospatiale oplossingen, gepresenteerd door marktleiders en innovators. Van ultramoderne apparatuur tot baanbrekende software: ontdek hoe deze technologieën de toekomst van het beroep vormgeven.

Culturele activiteiten

Dompel jezelf onder in de levendige cultuur van Ghana met culturele evenementen, culinaire ervaringen en rondleidingen door lokale bezienswaardigheden. Van traditionele muziek- en dansvoorstellingen tot bezoeken aan historische bezienswaardigheden: ervaar het rijke erfgoed van Ghana uit de eerste hand.

Interactieve paneldiscussies

Neem deel aan tot nadenken stemmende discussies en krijg inzichten van experts in panelsessies over een breed scala aan onderwerpen. Wissel ideeën uit, stel vragen en duik dieper in belangrijke kwesties waarmee het landmeetkundige beroep en daarbuiten te maken heeft.

FIG-commissies en taskforces

Duik in het werk van FIG Commissions en Task Forces, waar vooraanstaande experts de nieuwste ontwikkelingen en initiatieven delen die de toekomst van het beroep vormgeven. Mis deze unieke kans niet om met professionals in contact te komen, waardevolle inzichten te verwerven en bij te dragen aan de vooruitgang van het vakgebied.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *