Ga door naar hoofdcontent
NieuwsSogelink neemt Nederlandse LOCATIQS Group over

Sogelink neemt Nederlandse LOCATIQS Group over

Dinsdag 26 april 2022

De LOCATIQS Group uit Nieuwegein, gespecialiseerd in oplossingen voor het inwinnen, visualiseren en analyseren van gegevens uit de ondergrond, is overgenomen door de Sogelink groep. Sogelink is de Franse marktleider van software-oplossingen voor de bouw-, infra- en vastgoedbranche.

De  LOCATIQS Group ontstond in 2020 uit een fusie van GoConnectIT en Geodan en is de grootste Nederlandse specialist in softwareoplossingen en advisering voor geografische informatiesystemen (GIS) en field service management (FSM). Het bedrijf is actief in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Naast LOCATIQS nam Sogelink deze maand ook het Noorse softwarehuis FOCUS over. In totaal heeft het Franse bedrijf in 5 jaar 8 bedrijven overgenomen. Daarnaast kent het ook een sterke organische groei. Er zijn nu 650 werknemers in heel Europa en de totale omzet bedraagt meer dan € 130 miljoen.

Sogelink heeft als strategie het meest innovatieve Europese constructietechnologiebedrijf te zijn en klanten een volledig pakket aan oplossingen te bieden. Deze variëren van geavanceerde ontwerp- en engineeringoplossingen voor alle netwerk- en civiele infrastructuren, een toolbox voor toepassingen in het veld tot geïntegreerde oplossingen die gebruik maken van locatie-intelligentie om complexe ruimtelijke uitdagingen op te lossen.

Meer informatie

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *