Ga door naar hoofdcontent
NieuwsStudenten ontmoeten de geosector

Studenten ontmoeten de geosector

Maandag 27 februari 2023

Het jaar 2023 brengt vernieuwing, ook voor de 8e vakbeurs GeoBuzz, die wordt georganiseerd op 21 en 22 juni in Amersfoort, een stad waar veel geobedrijven en ingenieursbureaus zijn gevestigd.

De geosector met zijn slimme innovatieve en slimme oplossingen biedt het fundament voor het werk van mensen die betrokken zijn bij, besluiten over en uitvoering geven aan maatschappelijk opgaven. Er is een breed congresprogramma voor bestuurders (wethouders), managers, medewerkers uit maatschappelijke domeinen en de geo-deskundigen.

Speciaal programma

Daarnaast is er voor studenten een speciaal programma op 22 juni. Zij maken actief kennis met de carrièremogelijkheden bij de bedrijven en overheden die aanwezig zijn op GeoBuzz. Het volledige programma wordt in april bekend gemaakt.

GeoBuzz nieuwe stijl wordt georganiseerd in samenwerking met Earthvalley (het ecosysteem van Amersfoort en de Regionale Ontwikkelings Maatschappij Utrecht) en wel op het terrein van De Nieuwe Stad: de voormalige Prodentfabriek die is getransformeerd tot creatief bedrijventerrein.

Kijk op de website GeoBuzz voor meer informatie.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *