Ga door naar hoofdcontent
NieuwsSuccesvol GIN nieuwjaarsevent

Succesvol GIN nieuwjaarsevent

Dinsdag 31 januari 2023Afbeelding Succesvol GIN nieuwjaarsevent

Met zo’n 50 deelnemers was het GIN nieuwjaarsevent in Delft op 26 januari absoluut succesvol. Onder de deelnemers bevonden zich meerdere nieuwe gezichten, voornamelijk studenten voor wie het de eerste kennismaking met de vereniging was.

Volgens Martin Kodde, een van de organisatoren van het event, is de opzet geslaagd. “We hadden er bewust ingezet op de komst van studenten, om ze aan te moedigen lid te worden van GIN.” Daar was ook de inhoud van een speciale goodiebag, mét exemplaar van Geo Info, op gericht. “Daarnaast zijn er ongetwijfeld ook wel stiekem heel wat stage-contacten gelegd.”

Historische instrumenten
Historische instrumenten

Het event startte met een rondleiding door het historische Gebouw voor Geodesie. Iedereen die daar belangstelling voor had, kon daar de collectie historische instrumenten bekijken en een bezoek brengen aan de historische sterrenwacht op het dak van het gebouw, vroeger onmisbaar om de exacte tijd te kunnen meten. “Vervolgens zijn we met zijn allen vertrokken naar Het Vakwerkhuis, het café om de hoek”, zegt Martin Kodde. “Daar hadden we onder professionele begeleiding de traditionele pubquiz rond het thema geoinformatie. En het bleef nog lang onrustig in Delft.”

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *