Ga door naar hoofdcontent
NieuwsSweco neemt Futureproofed over

Sweco neemt Futureproofed over

Vrijdag 16 december 2022Afbeelding Sweco neemt Futureproofed over

Ingenieursbureau Sweco verwerft Futureproofed via een Share Purchase Agreement. Deze toonaangevende climate-tech start-up wijst bedrijven en steden de weg naar een koolstofarme toekomst.

Futureproofed is een pionier in het ontwikkelen en op de markt brengen van carbon management tools. Meer dan 200 steden en bedrijven werken op Futureproofed’s SaaS-platform (Software as a Service) om CO2-uitstoot te meten, reduceren en rapporteren.

“Sweco investeert volop in digitale innovatie. We geloven sterk in de kracht van digitalisatie om de toekomstige uitdagingen rond verstedelijking en klimaatverandering het hoofd te bieden”, zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium. “Tegelijkertijd merken we een groeiende vraag naar digitale diensten, zoals dataverwerking, dashboards en monitoring tools, als aanvulling op ontwerp- en engineeringwerk. De bundeling van onze technische knowhow met de expertise van Futureproofed is een logische stap om als digitale frontrunner de Transforming Society Together visie vorm te geven. Zo zorgen we samen voor een meer inclusieve, gezonde en duurzame samenleving.”

Foto, vlnr: Maarten Van Hoorickx (CRO Futureproofed), Steven Van Praet (COO Futureproofed), Vicky De Bollen (Director Finance, Facility & Legal, Sweco Belgium), Erwin Malcorps (Managing Director, Sweco Belgium), Serge de Gheldere (CEO Futureproofed), Tom Van Den Noortgaete (Division Director Energy & Environment, Sweco Belgium).

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *