Ga door naar hoofdcontent
NieuwsTwee kandidaat-bestuursleden gepresenteerd tijdens Nieuwjaarswebinar

Twee kandidaat-bestuursleden gepresenteerd tijdens Nieuwjaarswebinar

Dinsdag 2 februari 2021

Tijdens het Nieuwjaarswebinar op donderdag 21 januari 2021 heeft bestuurslid Carline Amsing twee kandidaat-bestuursleden gepresenteerd: Erik Nobbe en Peter Kaspers.

Deze webinar gemist? Je kan het terugkijken via ons YouTube-kanaal

Zij mogen alvast aan de slag, maar zullen tijdens de ALV officieel worden benoemd. Zij stellen zich onderstaand alvast graag aan u voor.

Mijn naam is Erik Nobbe, 54 jaar en recentelijk aangesteld als kandidaat bestuurslid voor GIN. Ik heb Tropische Cultuurtechniek gestudeerd aan de universiteit van Wageningen. In deze studie heb ik veel GIS en Remote sensing vakken gedaan in combinatie met waterbeheer. Sindsdien ben ik werkzaam in de wereld van de geo-informatie, met vaak een link naar de waterwereld. Eerst heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven als remote sensing en GIS-consultant. Vanaf 2014 ben ik bij de overheid in dienst. Op dit moment werk ik voor Het Waterschapshuis waar ik als programmamanager verantwoordelijk ben voor de programma’s AHN en Beeldmateriaal.

Ik zie uit naar de invulling van mijn bestuurslidmaatschap van het GIN en ben vindbaar via mijn linkedin pagina: https://www.linkedin.com/in/eriknobbe/

Vriendelijke groet,
Erik Nobbe
 

Mijn naam is Peter Kaspers, 42 jaar en vanaf dit jaar ben ik aangesteld als kandidaat bestuurslid met de portefeuille Onderwijs en Arbeidsmarkt. Mijn achtergrond is onderwijsgeografie / Geografie en communicatie (Universiteit Utrecht) en Geo-informatica (Hogeschool van Utrecht). Het geo-onderwijs is voor mij begonnen op de MTS landmeetkunde in Hengelo.
Vanaf augustus 2020 ben ik als docent Geo-data en Geo-ICT werkzaam binnen de Aeres Hogeschool in Almere. Daarvoor heb ik lange tijd als onderwijscoördinator en docent gewerkt bij Nieuwland Geo in Wageningen. 

U kunt mij bereiken via Linkedin https://www.linkedin.com/in/peter-k-ba20b631/ 

Vriendelijke groet,
Peter Kaspers