Ga door naar hoofdcontent
NieuwsUN World Geospatial Information Congress roept op tot indienen presentatievoorstellen

UN World Geospatial Information Congress roept op tot indienen presentatievoorstellen

Zaterdag 11 juni 2022Afbeelding UN World Geospatial Information Congress roept op tot indienen presentatievoorstellen

Het UN Committee of Experts on Global Geospatial Information Management (UN-GGIM) roept experts op het gebied van geo-informatie op tot het inzenden van presentatievoorstellen voor het tweede United Nations World Geospatial Information Congress (UNWGIC) in oktober dit jaar.

Het UN-GGIM-secretariaat organiseert dit congres in Hyderabad, India in opdracht van het ministerie van Wetenschap en Technologie van India en het departement Economische en Sociale Zaken van de Verenigde Naties (DESA). Het overkoepelende thema luidt Geo-Enabling the Global Village: No one should be left behind. Doel is een inclusieve, internationale gegevens- en geografiegemeenschap op te bouwen en de communicatie, het begrip, de kennis en de toepassing van geospatiale informatie te verbeteren om uitdagingen op sociaal-, economisch en milieugebied op alle schaalniveaus beter te kunnen aanpakken.

Het evenement duurt in totaal een werkweek (10-14 oktober); drie dagen met plenaire bijeenkomsten (11-13 oktober) en diverse mondiale en regionale bijeenkomsten, workshops en diverse neven-evenementen. Presentatievoorstellen kunnen worden ingediend via het online formulier. Ze worden beoordeeld door het Internationaal Raadgevend Comité (IAC) van het UNWGIC.

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *