Ga door naar hoofdcontent
NieuwsIs GeoFort Herwijnen het Mooiste Fort van Nederland?

Is GeoFort Herwijnen het Mooiste Fort van Nederland?

Vrijdag 21 april 2023

GIN-partner GeoFort Herwijnen doet mee aan de verkiezing van het Mooiste Fort van Nederland, die deze week is gestart. Het historische forteiland (onderdeel van de waterlinie Unesco Werelderfgoed) herbergt een interactief science center waar jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers (veel kinderen) kennis maken met de geo-wereld.

De verkiezingen zijn uitgeschreven ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van FORT! Magazine. Alle 88 fort-locaties die zijn aangesloten bij de Stichting Liniebreed Ondernemen (SLO) doen er aan mee, waaronder ook het GeoFort in Gelderland. Stemmen kan tot 1 juli, daarna gaan 5 forten door naar de tweede stemronde, die tot 1 september loopt. Het winnende fort wordt bekendgemaakt tijdens het forten- en vestingfestival 2023 op 2 en 3 september.

GeoFort heeft al eerder mooie prijzen gewonnen, zoals de Europa Nostra Prijs en de titel ‘het beste kindermuseum ter wereld’. Hoort daar binnenkort de titel ‘Mooiste fort van Nederland’ bij? Breng je stem uit op de website mooistefort.nl!

Reacties

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd met *