Ga door naar hoofdcontent

ANG

ANG is hét adviesbureau voor lokale overheden.

Wij adviseren, inspireren en ondersteunen provincies, gemeenten, waterschappen en samenwerkingsverbanden. Met oplossingen op maat, met ervaren medewerkers en met deskundige partners. Dit doen we in het brede werkveld van geodata, basisregistraties, belastingen, juridische procedures, werkprocessen en organisatieadvies.

Inzicht in data uit basisregistraties
Kwalitatief goede basisregistraties zijn onmisbaar om belangrijke maatschappelijke opgaven datagedreven te benaderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de woningbouwopgave, de energietransitie, klimaatadaptatie en ondermijning. Voor lokale overheden is het daarom belangrijk om de samenhang, het delen van data en het management goed te organiseren. Continuïteit in databeheer is essentieel om achterstanden en verminderde datakwaliteit te voorkomen.

Team Geo zorgt voor oplossingen
ANG faciliteert in de hele keten van geodata beheer, kwaliteitslagen, procesinrichting, organisatorische verbetering, data-analyse, geoai, remote sensing en het bouwen van doeltreffende informatieproducten. Op deze manier helpen we lokale overheden bij de implementatie van ‘Zicht op Nederland’. Door het slim inzetten van kwalitatief hoogwaardige geodata maakt ons Geo-team de koppeling tussen gegevens en maatschappelijke opgaven.

Meer weten?
Martijn Pellegrom, onze Manager Geo-informatie vertelt graag meer over de oplossingen en ondersteuning die we bieden. Neem gerust contact met hem op via m.pellegrom@ang.nl of 06 471 117 40. Kijk voor meer informatie ook op www.ang.nl.

Bedrijfsgegevens

Tasveld 1c
3417 XS Montfoort
Nederland
Afbeelding ANG

Alles van ANG