Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesB3Partners

B3Partners

B3Partners is dé specialist in Open source GIS oplossingen

 

B3Partners heeft in ruim 20 jaar een toonaangevende positie opgebouwd als ontwikkelaar en leverancier van slimme en interactieve webapplicaties voor geografische informatie. Onze GIS software ontwikkelen we vanuit onze twee uitgangspunten: Common Ground en Open Source. Gebruiken wat anderen al hebben ontwikkeld, met anderen delen wat we zelf ontwikkelen.

Producten en diensten

Wij leveren een breed scala aan GIS-producten en diensten. Tot onze opdrachtgevers behoren veiligheidsregio’s, gemeenten, ingenieursbureaus, waterschappen, provincies en nog veel meer partijen. Allen verenigd in de wens om geodata makkelijk en inzichtelijk aan te bieden aan hun eindgebruikers.

De producten en diensten van B3Partners zijn erop gericht om in deze behoefte te voorzien. Via webapplicaties worden gemakkelijk viewers ingericht met data uit gecentraliseerde geodatabases. Ook basisregistraties worden in onderlinge samenhang eenvoudig toegankelijk gemaakt. B3Partners helpt en ondersteunt op alle vlakken, met onder andere implementatie, consultancy, support, onderhoud en hosting in de cloud. Onze opdrachtgevers kunnen zich dus volledig richten op de wensen van eindgebruikers.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via info@b3partners.nl  of 030-2142081. Kijk voor meer informatie ook op www.b3partners.nl.

 

B3Partners

Atoomweg 50, Utrecht, 3542 AB, NL
Afbeelding B3Partners