Ga door naar hoofdcontent

Baas Geo

Baasgeo’s GIS oplossingen helpen u data te begrijpen en visualiseren. Hiermee kunt u beslissingen nemen op basis van de beste ruimtelijk informatie en analyses. Als professionele consultant biedt Baasgeo ethische, verantwoordelijke en onafhankelijke service en advies. Neem contact op om te bespreken hoe uw ruimtelijke gegevens maximaal benut kunnen worden.

Producten

In eigen beheer heeft Baas geo-informatie de app Cogo Collect ontwikkeld. Dit is dé app voor smartphone of tablet die geo-data verzamelen wel heel eenvoudig maakt. Elke gebruiker kan zonder instructies de app overal gebruiken om gegevens te verifiëren, nieuwe waarnemingen te registreren of te reageren op incidenten.
De gegevens worden via WFS-T direct in uw eigen GIS-omgeving opgeslagen.

MapGallery is een eenvoudige WebGIS oplossing voor interactieve kaarten en het bekijken van locatiegegevens. Het is ontworpen met eenvoud, prestaties en bruikbaarheid in gedachten en werkt efficiënt op alle belangrijke desktop- en mobiele platforms. Voorbeelden van MapGallery zijn te vinden op de WoonZorgwijzer, het open data portaal van gemeente Haarlem of de Zaansche Molen.

GeoParaat levert vrijblijvend en gratis kant-en-klare GeoPackage bestanden voor eenvoudig gebruik in Qgis of ArcGIS. Ook kun je deze importeren in een PostgreSQL/PostGIS database. De GeoPackage is eenvoudig op te vragen via een download.

De Open Source Geo-IT specialist

Baas geo-informatie is de bedrijfsnaam voor de professionele activiteiten van Bart Baas. Diensten omvatten: consultancy, opleiding, ontwikkeling, hosting en onderhoud van Open Geospatial Information Technology

Baas Geo

Verlengde Lageweg 19
Kamer 0.45
1628 PM Hoorn
Afbeelding Baas Geo