Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesCadac Group

Cadac Group

GeoBIM biedt u het juiste inzicht bij het maken van complexe ruimtelijke beslissingen.

In de wereld wordt steeds meer aan geografische objectregistratie gedaan zowel in 2D als in 3D. Ook vinden objectenregistratie, ontwerp en beheer vaak op verschillende plekken plaats binnen organisaties en gemeentes. Het maken van de juiste ruimtelijke beslissingen wordt hierdoor steeds complexer.

Om u toch het juiste inzicht te bieden brengt het GeoBIM-platform twee technologische systemen samen waar ze elkaar versterken.

Trends in de huidige Geo en BIM-wereld zijn met elkaar verweven en bieden mogelijkheden om API-strategieën te adopteren en 3D data te bundelen tot één wereld. In de huidige wereld blijkt al te vaak dat datagedreven processen niet data-technisch goed op elkaar zijn aangesloten. In het GeoBIM-platform zal een Common Ground gevonden worden om multidisciplinair met partners en de leefomgeving te communiceren. Met de ondersteuning van Linked Data zal de gehele lifecycle van een object worden ondersteund, van ontwerp tot hergebruik.

Daarom heeft Cadac een PaaS-platform (Platform as a Service) ontwikkeld waarmee robuuste en schaalbare GeoBIM-integraties kunnen worden gebouwd, specifiek toegespitst op de wensen van de overheid en bouw. Met GeoBIM kunnen overheden gebruik maken van een modern IT-landschap waarmee zij digitale oplossingen aan burgers en bedrijven kunnen leveren, en krijgen bouwbedrijven meer controle over projectrisico’s dankzij een optimale ondersteuning van het BIM-proces.

Cadac Group

Laanakkerweg 6, Vianen, 4131 PA, NL
Afbeelding Cadac Group