Ga door naar hoofdcontent

CGI

Bij CGI staat klanttevredenheid centraal. Wij hebben een consequente en gedisciplineerde manier van werken en nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Binnen onze sector is CGI dan ook toonaangevend: maar liefst 95% van onze projecten worden op tijd en binnen budget afgerond en onze klanten geven ons consequent een 9.

Onze toewijding

De continue groei van CGI is een bewijs van het vertrouwen dat klanten in ons hebben en van de toewijding van onze medewerkers. Wij voelen ons in sterke mate betrokken bij en verantwoordelijk voor onze projecten. Daarom zijn de meeste van onze medewerkers ook aandeelhouder van CGI.  Wat betekent dit voor onze klanten? Dat wij een full-service dienstverlener zijn met wereldwijde middelen, kennis van de sectoren, stabiliteit en toegewijde medewerkers. Hiermee staan wij garant voor het optimale resultaat.

Onze werkwijze

  • Lokale verantwoordelijkheid – Wij staan dicht bij onze klanten en kunnen dus snel in actie komen. Uw eigen CGI-team spreekt uw taal, begrijpt uw business en markt, en werkt met u samen om uw ambities te verwezenlijken en uw bedrijf naar een hoger plan te brengen.
  • Toegewijde experts – De professionals van CGI hebben uitgebreide expertise op het gebied van industrie, business en technologie. Bovendien zijn de meeste van hen aandeelhouder en dus mede-eigenaar van het bedrijf, waardoor zij extra gedreven zullen zijn om uw succes te helpen realiseren.
  • Wereldwijd bereik – Onze lokale aanwezigheid wordt aangevuld met een groot wereldwijd netwerk dat u toegang geeft tot alle mogelijke middelen en bronnen om 24/7 te kunnen leveren wat u nodig heeft.
  • Uitgebreide kwaliteitsprocessen – CGI investeert in kwaliteit en zorgvuldig klanttevredenheidsonderzoek dat steevast wordt opgevolgd. U kunt dan ook bouwen op een track record van op tijd en binnen budget geleverde projecten.
  • Tastbare innovatie – Onze ‘full-service’ dienstverlening wordt aangevuld met een breed portfolio aan diensten en oplossingen waarmee u uw business kunt optimaliseren, uw dienstverlening aan uw eigen klanten kunt verbeteren en groei kunt stimuleren. In nauwe samenwerking met u als klant en met onze partners passen wij sector overschrijdende  inzichten toe, waarmee u het rendement op bestaande investeringen kunt maximaliseren, terwijl u profiteert van de nieuwste technologieën en ideeën.

Bedrijfsgegevens

George Hintzenweg 89, 3068 AX, Rotterdam
Afbeelding CGI