Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesGeo – ICT Nederland

Geo – ICT Nederland

Over Geo-ICT Training Center, Nederland

Geo-ICT Training Center, Nederland is een prominent opleidingsinstituut in de geosector, erkend voor het leveren van hoogwaardige educatieve programma’s en detachering services. Met een expertise in het aanbieden van een breed scala aan gecertificeerde cursussen, is Geo-ICT toegewijd aan het voorbereiden van aspirant-specialisten in de wereld van geo-informatie.

Cursussen en Opleidingsmogelijkheden

Bij Geo-ICT ligt de nadruk op het bieden van praktijkgerichte en toepasbare kennis. Het cursusaanbod omvat toonaangevende software en technologieën zoals ArcGIS Pro, QGIS, AutoCAD, en FME Desktop. Deze cursussen zijn speciaal ontworpen om professionals op te leiden in diverse geo-gerelateerde velden zoals landmeten, BAG-beheer en 3D-modellering.

Traineeships

Voor nieuwkomers in de geosector biedt Geo-ICT uitgebreide traineeships, die een unieke combinatie van leren en werken bieden. Deze programma’s zijn ideaal voor starters of omscholers in en naar de geosector om snel en betaald praktische ervaring op te doen, terwijl ze bijdragen aan belangrijke projecten in organisaties zoals bijvoorbeeld adviesbureaus, gemeenten, het kadaster en meer.

Technologie en Digitalisering

Geo-ICT staat in de voorhoede van de integratie van moderne technologieën zoals Internet of Things (IoT), 3D-scanners, Robotic Total Stations en Artificial Intelligence. De focus op digitalisering en 3D-modellering bereidt professionals voor op de toekomst van de geosector.

Samenwerking met de Geosector

Het instituut werkt nauw samen met diverse organisaties zoals Rijkswaterstaat, waterschappen en ingenieursbureaus. Door het aanbieden van trainingen in basisregistraties zoals kadaster (BKR), adressen en gebouwen (BAG), en topografie (BRT), speelt Geo-ICT een cruciale rol in de ontwikkeling van de geosector.

Bedrijfsgegevens

Hoofdstraat 20
7311 KB Apeldoorn
Afbeelding Geo – ICT Nederland

Alles van Geo – ICT Nederland