Ga door naar hoofdcontent

GeoCat

Over GeoCat

GeoCat

GeoCat biedt geavanceerde enterprise software en diensten die in je staat stellen om geografische en open data eenvoudiger en efficiënter dan ooit, te publiceren op internet. Onze ontwikkelaars zijn experts met een leidende rol in open source software. Wij bouwen duurzame applicaties volgens Open Standaarden en de Free en Open Source software filosofie.

Onze producten worden onder meer gebruikt door het Kadaster (Nationaal Georegister), Rijkswaterstaat, Economische Zaken en Landbouw, het RIVM, het Ministry of Environment and Climate Change Canada (ECCC) en het Europese INPIRE geoportaal. Deze toepassingen spelen een sleutelrol bij het inrichten van lokale, nationale en internationale Spatial Data Infrastructures (SDI).

Producten en Diensten

Onze producten, GeoNetwork Enterprise (dé open source Catalogus voor geografische en open data), GeoServer Enterprise en GeoCat Bridge (publiceer data vanuit je desktop GIS met één druk op de knop) bieden een kosten effectieve en uitgebreide set gereedschappen voor een Ruimtelijke Data Infrastructuur. Onze producten kunnen ook meteen worden gebruikt via onze
Cloud oplossing: GeoCat Live.

Daarnaast bieden onze klanten advies en training aan bij onze producten.

Wil je meer weer weten over onze producten en diensten, mail of bel ons via
info@geocat.net of +31 (0) 318 416 664

GeoCat

Veenderweg 13, Bennekom, 6721 WD, NL
Afbeelding GeoCat

Alles van GeoCat