Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesGeometius BV

Geometius BV

Altijd en overal kunnen werken. Ongeacht de werkomstandigheden kunnen vertrouwen op de apparatuur én altijd kunnen binnenlopen of bellen als je een vraag hebt. Dit en meer vind je bij ons: Wij zijn Geometius.  Met meer dan 25 jaar ervaring in het werkveld begrijpen wij je als geen ander.

Een meetsysteem dat bij jou past
Geometius levert meetsystemen en software voor werkzaamheden in de grond, weg- en waterbouw, waarbij nauwkeurige plaatsbepaling een vereiste is. Of je metingen verricht op het land, onder de grond, vanuit de lucht of in het water, Geometius heeft een geschikte en complete oplossing voor zowel ervaren als beginnende professionals.

Wij vertegenwoordigen diverse A-merken, waarvan Trimble het belangrijkste is. Trimble is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van plaatsbepaling voor landmeetkundige en hydrografische toepassingen en biedt een breed assortiment aan GNSS-ontvangers, optische meetinstrumenten, laserscanners en bijbehorende veldboeken en geavanceerde software. Daarnaast vertegenwoordigen wij ruim 20 andere innovatieve merken die een scala aan oplossingen bieden voor het uitvoeren van metingen en het verwerken van data. Door dit brede aanbod kunnen wij, in vergelijking met vele andere aanbieders, goed afstemmen welk systeem het best bij jouw werkzaamheden past en zijn wij niet beperkt tot één leverancier. Hierdoor kunnen wij nu en in de toekomst ervoor zorgen dat je met de nieuwste technologieën werkt en met apparatuur die perfect aansluit bij jouw werkzaamheden.

Geometius BV

Operetteweg 4A
1323 VA Almere
Afbeelding Geometius BV