Ga door naar hoofdcontent

NEO

Onze wereld verandert permanent. Daarom veroudert informatie snel. Satellieten, vliegtuigen, maar ook drones en uzelf doen steeds meer waarnemingen. SignalEyes is onze manier om die waarnemingen te gebruiken en u te informeren over ontwikkelingen waarvan u op de hoogte wilt zijn.

NEO levert unieke informatiediensten die gaan over de veranderingen in onze leefomgeving. We zijn daar al bijna 25 jaar mee bezig maar nog steeds innoveren we onze diensten voortdurend.

In 2020 zijn wij begonnen met de monitoring van alle gebouwen, wegen, watergangen, bomen, akkers, natuurterreinen, zonnepanelen, enz. in heel Nederland.  We doen dat op basis van alle Open Data die we kunnen vinden. We gebruiken ondermeer satellietopnamen, luchtfoto’s en lidar data en data uit de ‘crowd’. Onze gepatenteerde technologie levert geautomatiseerd mutatiesignalen met een in de wereld unieke hoge volledigheid, juistheid en actualiteit. Met de waargenomen veranderingen bouwen we informatiediensten die we via onze API ontsluiten. Voorbeelden van deze nieuwe diensten zijn in er in het beheer van gewassen, van kaartregistraties zoals die in BAG, BGT en WOZ, in het boomonderhoud, het leidingbeheer, inspecties en controle van gebouwen, invasieve exoten, enz. We werken met u om de voor u noodzakelijke informatie snel en adequaat aan te kunnen bieden.

Bedrijfsgegevens

Stadsring 65d, 3811 HN Amersfoort
Afbeelding NEO