Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesRuimteschepper

Ruimteschepper

Ruimteschepper is hét geo-kennisnetwerk van Nederland

De KennisKring van Ruimteschepper is dé formule achter het grootste fysieke Geo/GIS kennis-netwerk van Nederland. De naam Ruimteschepper zegt het al, vanuit ons netwerk en  expertise helpen wij ruimte scheppen in de hoofden, plannen, budgetten en organisaties van onze leden en opdrachtgevers.

Kennis delen zit in onze genen. Met de KennisKring faciliteren we de collectieve intelligentie van geo-professionals en geo-geïnteresseerden. Het ontsluiten daarvan is de topsport die we graag beoefenen.

Specifiek voor de ZelfstandigProfessionals hebben we een extra dimensie: RS-TEAM. In dit verband duiken we nog een paar spaden dieper door van en met elkaar teleren om vervolgens deze kennis, ervaring en capaciteit optimaal voor opdrachtgevers te benutten.

Kennisgebieden

Geo is overal. Locatie intelligentie is steeds vaker een onmisbaar element en vrijwel altijd een meerwaarde. Ruimteschepper volgt en scoopt elke innovatie om deze vervolgens voor de leden van de KennisKring en RS-TEAM toegankelijk te maken.  We besteden aandacht aan de volle breedte van het kennis-werkveld, van …

  • AI met locatiedata (GeoAI) tot Participatie met locatie intelligentie (PPGIS)
  • BIM & GIS (GeoBIM) tot Digital Twin en Meta
  • Architectuur tot GeoDatabases en Dashboards
  • Energie Transitie tot Basisregistraties
  • Ruimtelijke Ordening tot Asset Management
  • Datastrategie tot procesgericht werken

En dat geprojecteerd in de praktijk van domeinen als: Zorg en Onderwijs, Onder en Bovengrondse Infra en Bouw, Mobiliteit en Logistiek, Vastgoed en Retail, Energie en Klimaat.

Kortom:

 

KennisKring is hét goedkoopste leer-, inspireer- en netwerk-abonnement in Nederland. 

Vanaf € 350,- exclusief BTW per jaar kan je 50+ uur deelnemen!

Ruimteschepper

Brink 7, 5236 AR ‘s-Hertogenbosch
Afbeelding Ruimteschepper